Stalunox; een veelzijdig plaatwerk- en constructiebedrijf!

Stalunox; een veelzijdig plaatwerk- en constructiebedrijf!

Stalunox is een plaatwerk- en constructiebedrijf met jarenlange ervaring met het produceren van op maat gemaakte metaalconstructies. Stalunox vervaardigt niet alleen producten van staal, aluminium en RVS/ inox maar kan u ook helpen bij het maken van het ontwerp zodat het voldoet aan al uw eisen. Bij de uiteindelijke toepassingen kunt u denken aan:

Stalunox beschikt over de kennis om te werken met 2D tekeningen in AutoCad. Door de ruime kennis en ervaring in grof- en fijnmetaal, een brede inzetbaarheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft Stalunox een vaste klantenkring opgebouwd.
Op deze website kunt u foto’s bekijken van de diversiteit aan gerealiseerde projecten. Wilt u informatie over wat Stalunox voor u kan betekenen, mail dan naar info@stalunox.nl.